Szezonális ajánlatunk

 

  Diófa étterem szezonális ajánlata   

Restaurants Diófa’s Seasonal Recommendation

Sesonelles Angebot Restaurant Diófa


Medvehagymakrémleves kecskesajttal és olivabogyó morzsával „G”
Bear onion cream soup with goat cheese and olive-crumbs
Bärlauchcremesuppe mit Ziegekäse und Olive-Schmarren
900.- Ft

 

Joghurtos meggykrémleves aszalt meggyel „G”
Sour cherry cream soup with yoghurt and dried sour cherries
Sauerkirsche - Cremesuppe mit Joghurt und Dörr- Sauerkirsche
900.- Ft

 

Grillezett csirkemellfilé currys ananászraguval és mazsolás rizzsel
Grilled chicken breast fillet served with curry pineapple ragout and rice with raisin Hühnchenbrustfilet vom Rost mit Ragout mit Curry gewürztem Ananas,
serviert mit Rosinen zubereitetem Reis

2 500.- Ft 

 

Lassan sütött oldalas resztelt burgonyával, hagymasalátával és füstölt paprikás glace-szal „G”, ”L”
Roasted rib of pork served with mashed potatoes, onion salad and smoked paprika glace
 
Rippenfleisch vom Rost serviert mit gerösteten Kartoffeln, Zwiebelsalat und
Glace aus gerä
uchertem Paprika
2 950.- Ft

 

Egészben sült szűzpecsenye medvehagymás rizottóval és aszalt paradicsommal „G”

Roasted fillet mignon of pork served with bear onion risotto and dried tomatoes

Jungfernbraten vom Rost mit Bärlauch zubereitetem Risotto und gedörrten Tomaten
2 800.- Ft 

 

Kacsamellfilé narancsos répapürével, gratin burgonyával és almával „G”

Roasted duck breast fillet served with mashed carrots with orange, gratin potato and apple

Frisch gebratene Entenbrust serviert mit Orangen zubereitetem Karottenpüree,
Kartoffeln und Äpfel
3 900.- Ft

 

Bőrös fogasfilé roston sütve paprikás szafttal és tejfölös, petrezselymes galuskával
Roasted pike-perch fillet served with paprika sauce and gnocchi with sour cream and parsley
Zanderfilet vom Rost serviert mit Paprikasahnesauce,
Sauersahne und mit Petersilien zubereiteten Nockerln

3 300.- Ft

 

Bélszín steak rozmaringos pirított burgonyával, kéksajttal és áfonyás glace-szal „G”
Sirloin steak served with rosemary seasoned sautéed potatoes, blue cheese
and blueberry glace sauce

Lendenbraten mit Rosmarin gewürzter gebratenen Kartoffeln, Blaukäse
und mit  Preiselbeere zubereiteter Glace
4 950.- Ft

 

A székesfehérvári Diófa lett az ország legvirágosabb étterme

Az ország legvirágosabb étterme(Fotó: Facebook/Diófa Étterem

Nincsen ma virágosabb étterem Magyarországon a Diófánál.

Az Év legvirágosabb étterme-díjat vehette át a napokban Madlerné Kiss Ágnes, a Diófa Éterem ügyvezetője. Székesfehérvár egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező vendéglátóhelye nyerte ugyanis a Virágos Magyarországért verseny elismerését. A szervező Magyar Turisztikai Ügynökség ezúttal a települések hagyományos megmérettetése mellett azokra az éttermekre is szerette volna egy külön verseny keretében felhívni a figyelmet, amelyek nagy gondot fordítanak minél természetesebb környezet kialakítására, annak ápoltságára és amelyek ezáltal szeretnének kellemes hangulatot biztosítani a vendégeik számára. 

A Diófa Étterem győzelmét gyönyörűen gondozott kertjével és az ott található virágokkal, valamint a diófákkal érdemelte ki. 

 

 

Köszönjük szépen az elismerést.

10 % kedvezmény pénteki esküvői vacsorán!

            Kedves Vendégeink!

 

Amennyiben pénteki napot választanak esküvői vacsorájuk megtartására éttermünkben,

10 % kedvezményt biztosítunk a kiválasztott esküvői menü árából.

 Ajánlatunk 40 fő fizetett menü felett érvényes.

 

érd: Madler László üzletvezető

0630/5008762


 

Esküvői szolgáltatásainkkal kapcsolatos fontosabb információk:


Diófa étterem catering szolgáltatásai

Ismerje meg másik hangulatos, családias vendéglőnket a

Kiskakas vendéglőt.