Rendezvény
Ballagási menüsor
2024. május 4.
I. Menü 9 900.- Ft/fő
Újházi tyúkhúsleves
Cheddar sajttal, borókasonkával töltött sertésborda házi morzsában rántva
Mézes-mustáros csirkecomb filé, Zöldfűszeres roston sült jércemell
zöldséges jázmin rizzsel, pirított újburgonyával
(a menü ára tartalmazza a kiválasztott desszertet is)
II. Menü 10 900.- Ft/fő
Újházi tyúkhúsleves
Sült kacsacomb, baconbe tekert szűzérmék rozmaringos pecsenyelével,
párolt lilakáposztával és burgonyapürével
(a menü ára tartalmazza a kiválasztott desszertet is)
Választható desszertek:
Somlói galuska
Fehér csokoládé namelanka bogyós gyümölcsökkel
Áraink Áfát tartalmazzák. A menüsor italt nem tartalmaz.
Köszönjük megtisztelő érdeklődésüket,
várjuk szíves megrendelésüket!
Diófa étterem
Székesfehérvár, Kadocsa út 32/a
telefon: 22/300-665, 0630/6559079
web: www.diofaetterem.hu
e-mail: diofa@diofaetterem.hu
Letölthető menüsor
Ballagási menüsor
Diófa étterem
Ballagási menüajánlata
2023. május 6.
I. Menü 9000.- Ft/fő
Újházi tyúkhúsleves
Barackkal és camemberttel töltött pulykamell házi morzsában rántva,
Mézes-mustáros csirkecomb filé, Zöldfűszeres roston sült jércemell
zöldséges jázmin rizzsel, pirított újburgonyával
Citromos túrótorta epersziruppal fényezve
II. Menü 9000.- Ft/fő
Újházi tyúkhúsleves
Fokhagymás sertés tarja, Barbecue oldalas, Bajor pulykamell rántva
(zöldpaprikával és gépsonkával töltött pulykamell)
szalonnás parázsburgonyával és barna vajon futtatott kerti javakkal
Sajttorta málna espumával
Köszönjük megtisztelő érdeklődésüket,
várjuk szíves megrendelésüket!
Diófa étterem
Székesfehérvár, Kadocsa út 32/a
telefon: 22/300-665, 0630/6559079
web: www.diofaetterem.hu
e-mail: diofa@diofaetterem.hu
A magyar és nemzetközi konyha ötvözésével elkészített ételeink megálmodója Séfünk Adamek Balázs, számos rangos hazai és nemzetközi díjjal rendelkező szakember.
Étlapunkon törekszünk a nemzetközi trendek mellett a hagyományos ízvilágú, klasszikus magyar fogások megtartására is.
A gondosan összeválogatott, minőségi alapanyagokból készült fogások elkészítéséhez gyakran alkalmazunk korszerű konyhatechnológiai eljárásokat.
Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit.